Komisja Konkursowa w składzie:
Dorota Muciar – Przewodnicząca Komisji,
Alicja Orzeszek – Członek Komisji, etnolog
Stanisław Milewski – Członek Komisji,
Po ocenie przygotowanych potraw pod względem atrakcyjności, smaku, estetyki potrawy i jej podania Komisja w/w składzie wyłoniła zwycięzcę Konkursu „Kulinarne Powroty – Smaki Czterech Regionów”. Przygotowane potrawy wywarły duże wrażenie i sprawiły, że obrady komisji konkursowej przebiegały w burzliwej atmosferze. Komisja stanęła przed wielkim dylematem, niemniej jednak decyzją komisji przyznano:I miejsce – Restauracja „Gastrodan” (Gołąbki w rzymskim wydaniu);
II miejsce – Smażalnia Ryb „Szprota”(Tradycyjny rokowski pstrąg na parze);
III miejsce- Bar „Pod Miedzą” (Chleb inwałdzki ze smalcem);
Dziękujemy za udział w konkursie, a zwycięzcom gratulujemy wygranej.